Eclipse is een drive-in show die een grote bekendheid heeft in Rotterdam en omstreken.

Wat ons kenmerkt?

  • Wij stellen u als klant centraal
  • Wij hebben ruime ervaring
  • Wij zijn zeer veelzijdig
  • Wij gebruiken professionele apparatuur
  • Afspraak is afspraak!
  • Concurrerende prijs

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf. Wij zijn er dus voor u! Dit is de basis van onze dienstverlening. Wij luisteren naar uw wensen, geven op basis hiervan advies (zoals u mag verwachten) en vertalen - in overleg met u - uw wens naar een Eclipse oplossing. Het lijkt misschien wat zwaar en overdreven, maar hoe vaak is het u overkomen dat: de geboekte drive in show veel te groot of nog erger te klein is voor uw locatie? En hoe vaak is het voorgekomen dat de geboekte DJ vooral zijn eigen muziek draait? Dat is toch een flinke tegenvaller op uw feestavond!

Wij zijn in 1987 gestart en kunnen dus al bouwen op ruim 25 jaar ervaring!

Eclipse is veelzijdigheid. Of het nu gaat om een bruiloft, cafe, disco of bedrijfsfeest, of het nu gaat om Dance-classics, Club, Nederlandstalig, Apres-ski, Commerciële dance of Urban sounds, voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste DJ. Dankzij een ruime sortering van licht- en geluidapparatuur kunnen wij u een set aanbieden die geheel aansluit op uw wensen.

Wij beschikken uitsluitend over professionele merken die hun sporen reeds verdiend hebben in de muziekwereld.  Enkele merken zijn: Denon, Pioneer, Technics, Dynacord, Martin en Virtual DJ, Traktor en Freestyler.

Gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Hiermee is er voor beide partijen duidelijkheid. Maar belangrijker nog is dat de gemaakte afspraken worden waargemaakt! Ook hier in onderscheiden wij ons van veel anderen. Onze club bestaat uit mensen die dit concept tussen de oren hebben en alles in het werk stellen om het gestelde doel te realiseren. Daarbij worden ze ondersteund door een goede online administratie (communicatie is alles!) en zoals eerder gezegd professionele apparatuur.

Wij bieden onze diensten en producten aan voor een uiterst scherpe prijs! Natuurlijk houden wij de concurrentie scherp in de gaten, maar we nodigen u van harte uit zelf een vergelijking te doen. Wij gaan uit van een eerlijke prijsberekening, eerlijk voor u en eerlijk voor ons. Kwaliteit heeft een prijs. Natuurlijk hebben wij altijd een luisterend oor voor uw bijzondere situatie!

Bekijk onze site en oordeel voor uzelf. Indien u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

 

Team Eclipse Drive in Discotheek